Λίγο πριν πούμε Καλό Καλοκαίρι

Λίγο πριν πούμε καλό καλοκαίρι…

 

 

 

 

 

Εξερευνούμε τη φύση με τις αισθήσεις μας, βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε ό,τι την περιβάλλει, παίζουμε παιχνίδια και μαζεύουμε υλικό για κατασκευές στην τάξη!


 

Εκδρομή στη Ραφήνα! Παιχνίδι στην ακροθαλασσιά έπειτα από ένα πικ-νικ κάτω από τη σκιά των δένδρων.

Πού και πού χαιρετούσαμε και τα πλοία που περνούσαν,

«Καλό ταξίδι»

 


 

 

Πλατσουρίσματα και κολύμπι στην πισίνα του σχολείου μας στο Γέρακα! Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή γινόμασταν «ψάρια» και «γοργόνες»! Τέλεια!

 

 


Ας υποδεχτούμε λοιπόν το καλοκαίρι όλοι μαζί, με αναμνήσεις από τη χρονιά που πέρασε και όνειρα για αυτή που έρχεται!

 Καλή αντάμωση στις 26 Αυγούστου!

                                      (Ομάδα Βαρβάρας Τσισμετζόγλου)

Στιγμιότυπα από το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η εκπαίδευση μετατρέπεται σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Η ενασχόληση των μαθητών με την εκπαιδευτική ρομποτική υποστηρίζει την ομαδοσυνεργατική διδασκαλία, την επίλυση προβλημάτων από τον πραγματικό κόσμο, τη βιωματική μάθηση, τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι, ενθαρρύνει κι ενισχύει τη συνεργασία και την κοινωνικότητα.
Το πρόγραμμα λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της χρονιάς και έκλεισε με τη συμμετοχή του σχολείου μας στο 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.
Για συμμετοχή στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής τη νέα χρονιά καλέστε στα 2106614570 και 2106614572. Απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού.