Η Πρώτη μας Εκδρομή Στολίστηκε από Χρώματα του Project μας

Μπήκαμε στο σχολικό μας. Ήταν μια ευκαιρία για παρατήρηση και συζήτηση για όσα βλέπαμε έξω από το παράθυρο μας, χωρίς να λείψουν φυσικά τα τραγούδια μας.

Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι μας περίμενε μια ιστορία.”Ζωντάνεψε” μπροστά μας μια πόλη που έχασε τα χρώματά της και εμείς βοηθήσαμε να τα βρει δίνοντάς της τα δικά μας χρώματα.

Στη συνέχεια αφού χωριστήκαμε στις ομάδες των βασικών χρωμάτων, μάθαμε πως γίνεται να μπερδέψουμε δυο χρώματα στο μπουκάλι και να φτιάξουμε ένα άλλο χρώμα!

Αφού φορέσαμε τις ποδιές μας, διαλέξαμε το χρώμα που προτιμάμε και γεμίσαμε τα αερόστατα μας για να χρωματίσουμε τη πόλη και τα σπίτια μας μετά!

Για το τέλος ένα παιχνίδι μας περίμενε πριν πούμε το γεια. Τα χρώματα της κάθε ομάδας με το συντονισμό και την ετοιμότητα χόρεψαν μαζί μας!

(Ομάδα Δανάης Λυγγερίδου, 2,5-3 ετών)

 

3η Συνάντηση Βιβλιωρύχων, Πλούσιοι-Φτωχοί

Η 3η συνάντηση των Βιβλιωρύχων πραγματοποιείται την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου από τις 6-8 το απόγευμα για τις Α, Β Δημοτικού και 8-10 για τις Γ, Δ, Ε και ΣΤ Δημοτικού.

Συνεχίζοντας τη θεματική των φετινών μας συναντήσεων “Οι αντίθετοι Κόσμοι συναντιούνται στα βιβλία”οι Βιβλιωρύχοι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα διαβάσουν ιστορίες για πλούσιους και φτωχούς ήρωες.

Καλές ακροάσεις σε όλους!