Απογευματινές Δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο

Ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα απογευματινών δραστηριοτήτων του σχολείου μας. Όλες οι δραστηριότητες που προσφέρονται στο πρόγραμμα είναι επιλεγμένες και προσεκτικά σχεδιασμένες με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, την ενίσχυση ταλέντων, ενδιαφερόντων και ειδικών γνώσεων.

Βασικό μέλημα του σχολείου, παράλληλα με τη δημιουργική του μεθοδολογία, είναι το να μπορούν τα παιδιά να επωφελούνται από τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και να μην επιβαρύνονται. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και ευέλικτο δίνοντας ακριβώς σε εσάς την ευκαιρία να διαλέξετε για το παιδί σας εκείνες τις δραστηριότητες που ταιριάζουν στο ρυθμό και τις ανάγκες του και που το βοηθούν να κτίσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα είναι ενδιαφέρον, χρήσιμο και όχι εξαντλητικό.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δείτε αναλυτικά ποιες είναι οι απογευματινές δραστηριότητες και το περιεχόμενό τους.

Πρόγραμμα Απογευματινών Δραστηριοτήτων Δημοτικού

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο 2106614570 ή με e-mail στο dimotiko@argiri-laimou.gr

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για δείτε δείγματα δουλειάς περσινών απογευματινών δραστηριοτήτων από παλαιότερες αναρτήσεις.

Στιγμιότυπα από το εργαστήρι εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Εργαστήρι Οπτικοακουστικών Μέσων

Αγωνιστικό τμήμα σκακιού

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>