2ο Φεστιβάλ Αειφορίας

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του σχολείου,

«Μήπως Αειφορία σημαίνει να ανακαλύπτεις και να μαθαίνεις καινούρια πράγματα μπαίνοντας σε ανοιχτές πόρτες…και να έχεις κι εσύ τη δική σου πόρτα ανοιχτή ή και να δημιουργούμε όλοι μαζί κάτι…»

Τα Εκπαιδευτήρια Αργύρη-Λαιμού στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των καινοτόμων προγραμμάτων των μαθητών/τριών όλων των τάξεων για τη χρονιά 2013-14 διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Αειφορίας και σας καλούν να συμμετέχετε σε αειφορικές δράσεις με κύριους συντονιστές τους ίδιους τους μαθητές και μαθήτριες.

Επιλέξτε την εικόνα για προβολή της Πρόσκλησης σε πλήρη ανάλυση

Κατά την επίσκεψή σας ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε σύντομα δρώμενα και βίντεο, να ακούσετε ραδιοφωνικές εκπομπές, να συμμετέχετε σε εργαστήρι μαγειρικής προσφοράς, να παρακολουθήσετε μάθημα πρώτων βοηθειών, να παίξετε παιχνίδια ψηφιακά, διαστημικά και πολιτισμικά, να ξεναγηθείτε σε αυτοσχέδια μουσεία και φυσικά να διασκεδάσετε μαθαίνοντας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, 16:50-21:30 στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου (Λ. Γέρακα 1, Γέρακας). Την «αυλαία» ανοίγει ο Παιδικός Σταθμός στις 16:50 και ακολουθεί το Νηπιαγωγείο
Γέρακα στις 17:30 στον Πολυχώρο. Από τις 17:30 έως τις 21:30 όλες οι τάξεις του Δημοτικού σχολείου, η ομάδα αλληλεγγύης ΡΟΔΙΑ σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Παπάγου και το μουσικό βιωματικό εργαστήρι της Μαρίζας Κωχ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας καταπλήξουν.

Επιλέξτε την εικόνα για προβολή του προγράμματος 1ης βάρδιας σε πλήρη ανάλυση.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο κτίριο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι ώρες επίσκεψης είναι οργανωμένες, όπως και πέρυσι, σε 2 βάρδιες. Συνημμένο θα βρείτε τον διαχωρισμό των μαθητών στις 2 βάρδιες με βάση τον οποίο θα οργανώσετε την επίσκεψή σας. Οι γονείς και φίλοι των μαθητών που βρίσκονται στην Α’ βάρδια μπορούν να επισκεφτούν το φεστιβάλ 17:30-19:30 και αντίστοιχα οι γονείς και φίλοι των μαθητών που βρίσκονται στην Β΄ βάρδια μπορούν να επισκεφτούν το φεστιβάλ 19:30-21:30.

Επιλέξτε την εικόνα για προβολή του προγράμματος 2ης βάρδιας σε πλήρη ανάλυση

Όλες οι δράσεις είναι ανοιχτές προς όλους τους γονείς και φίλους του σχολείου ανεξαρτήτως τάξης και ηλικίας. Αυτό σημαίνει ότι ένας επισκέπτης ενθαρρύνεται να παρακολουθήσει την δράση της τάξης που τον ενδιαφέρει αλλά και να συμμετέχει σε δράσεις άλλων τάξεων σύμφωνα με το πρόγραμμα καθώς και να στηρίξει την ομάδα αλληλεγγύης ΡΟΔΙΑ. Κάθε δράση επαναλαμβάνεται 2 φορές σε κάθε βάρδια για να δώσει την δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.
Σας περιμένουμε να συνδημιουργήσουμε,


Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι μαθητές/τριες 

των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>