Μικρή Ολυμπιάδα

Στις αρχές Μαΐου και με πρωτοβουλία των παιδιών του νηπιαγωγείου αφιερώσαμε 3 μαθήματα για να γνωρίσουμε κάποια από τα ολυμπιακά αθλήματα με έμφαση στα αθλήματα του στίβου.

Τα παιδιά φόρεσαν την αθλητική τους περιβολή και ενθουσιασμένα με την ιδέα συμμετείχαν δείχνοντας μεγάλη προσοχή και αφοσίωση.

Στην αυλή του σχολείου έτρεξαν σε αγώνες ταχύτητας, πήδηξαν στο σκάμμα, πέρασαν εμπόδια, πέταξαν δίσκο και ένα μικρό ακοντιάκι, ενώ φορώντας το μαγιό τους στην πισίνα του σχολείου έκαναν κολυμβητικούς αγώνες με τη σανίδα τους.

Εκτός από τα παιδιά που χάρηκαν ιδιαιτέρως με την μικρή ολυμπιάδα που οργανώσαμε χαρήκαμε και εμείς για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν. Η πρωτοβουλία τους αυτή έδωσε την ευκαιρία σε μας, να ανακαλύψουμε τις ιδιαίτερες αθλητικές τους ικανότητες και στα παιδιά να ξεδιπλώσουν τα κρυφά ταλέντα τους στον αθλητισμό.

Οι δάσκαλοι της κολύμβησης

Ανδρέας Τουμπέκης και Κάλλια Μελισσινάκη

Νηπιαγωγείο Γέρακα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>